Welkom bij Relatiecentrum

zorgvuldig en optimaal

Relatiecentrum is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke begeleiding bij Relatieproblematiek. Dat schept verplichtingen. We gaan uiterst zorgvuldig te werk en zetten ons optimaal voor u in. Iedereen die bij ons werkt is gedegen opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht.

een duurzame oplossing

Door onze zorgvuldige persoonlijke begeleiding lukt het ons om in 85% van de gevallen te komen met een passend oplossing voor het Relatieprobleem. En uit onderzoek van Relatiecentrum blijkt: de oplossingen welke zijn aangedragen passend zijn bij de huidige relatieproblematiek duurzaam zijn opgelost. Dat wil zeggen het probleem in de meeste gevallen niet meer terugkeert.

mensen zoals u en ik

Onze cliënten zijn mensen zoals u en ik. Het kan iedereen overkomen dat de Relatie tussen beiden niet meer op rolletjes loopt. Maar het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat het zo niet langer meer kan. De één zoekt begeleiding bij een hardnekkig Relatieprobleem welke steeds terugkeert, de ander wil het liefst stoppen met de Relatie maar beseft dat er nog best veel is om samen voor te vechten. Maar hoe verschillend de wensen ook zijn, u bent er altijd zeker van dat de hulp die Relatiecentrum biedt, een enorme bijdrage levert en inzichten bied aan het oplossen van het Relatieprobleem.

Relatiecentrum
Relatiecentrum

Relatieproblemen in goede handen

Het is vaak niet makkelijk om uw Relatieproblemen te bespreken met anderen. Daarvoor is vertrouwen erg belangrijk. Een goed bedoeld advies van iemand uit uw omgeving. Is uw probleem daar mee opgelost? (Of wordt het hierdoor misschien van kwaad tot erger?) En zelfs dan is het de vraag of de oplossing een structureel is of slecht voor een paar dagen stand houd.
Relatiecentrum helpt. Door o.a. onze unieke persoonlijke benadering lukt het ons om in 95% van de gevallen te komen met een passend oplossing voor het Relatieprobleem.