Wat kost Relatietherapie?

Conflicten hebben naast ze vaak vervelend zijn ook vaak verstrekkende financiële gevolgen. Wie blijft er in het huis wonen, hoe moet het met de hypotheek en verzekeringen? Moet één van de twee alimentatie betalen aan de ander na een scheiding? Hoe zit het met de belastingen en pensioen? En hoe zorg je dat je na de scheiding je huishoudboekje weer op orde krijgt? Het is dan ook vaak goed om de mogelijkheden na te gaan, er toch nog een oplossing voor het probleem is.

U zult begrijpen dat de investering welke gemaakt dient te worden om een scheiding te voorkomen altijd minder kosten met zich meebrengt. Ook al blijkt dat de relatie niet meer levensvatbaar is, is het belangrijk je de zaken op een goede manier gereld en je weet waarom het niets meer kan worden. Voornoemde draagt bij aan een soepel afwikkeling met zo weinig mogelijk kosten. Alleen daarom al zou een traject zoals wij deze aanbieden goed zijn om te doen en u bespaart er een hoop extra kosten mee. Naast een informatief gesprek (welke uiteraard gratis is) vragen wij daarna voor een sessie slechts een kleine vergoeding.

Voor meer informatie over de specifieke kosten kunt u contact met ons opnemen.

Onze gesprekken vallen onder relatiecounseling/therapie. Wij hebben bewust voor deze vorm door onafhankelijke relatietherapeuten (psychologen) gekozen, omdat we u op deze manier veel meer kunnen bieden dan de traditionele psycholoog die werkzaam is in de zorg. Doordat wij onafhankelijk zijn van de zorg, zijn we niet gebonden aan bureaucratische regelgeving en kunnen we trajecten op maat leveren. Bovendien behoudt u op deze manier de regie over uw eigen behandeling. De kosten hiervan kunnen (indien van toepassing op uw situatie) fiscaal aftrekbaar zijn, ook als u in loondienst bent of een uitkering ontvangt. Onze kosten kunnen dan vallen onder specifieke zorgkosten.

Vragen over de factuur

Onze organisatie heeft zelf een afdeling welke de facturen verzorgd.
Indien er vragen zijn over de facturen dan kunt u contact opnemen met onze afdeling administratie via 088-8884848 (lokaal tarief) of mailen naar admin@relatiecentrum.nl