APRO (Algemeen Periodiek Relatie Onderhoud)

Wat betekend APRO

APRO staat voor Algemeen Periodiek Relatie Onderhoud en is in het leven geroepen in 2012 door Relatiecentrum. Te vaak maakten wij van Relatiecentrum mee dat er signalen binnen kwamen van stellen welke niet (eens) in de gaten hadden dat de partner toch niet zo happy was binnen de relatie. Vaak kwam dat dan als een verassing en was het vaak te laat. Middels de APRO bent u verzekerd van een goede relatie.

APRO
APRO “Jaarlijks Onderhoud van uw Relatie”
Voor wie

Steeds meer mensen willen graag weten of hun relatie goed is of dat er misschien toch nog verbeter punten zijn. Het is natuurlijk helemaal niet zo raar eens met professionele begeleiding te kijken of de koers die gevaren wordt nog wel de goede is. Tevens is het goed te evalueren en te kijken wat er voor nodig is de relatie leuk en spannend te houden. Vaak worden de signalen niet of te laat opgepakt en denkt de een vaak dat het allemaal koek en ei is. Door begin de problemen vroegtijdig bespreekbaar te maken is er vaak nog alle tijd er iets mee te doen. Uiteraard begeleiden wij hier bij waar nodig.

Het is een fijne gedachtegang je weet dat de relatie goed zit en er geen twijfels hebt over of de partner het net zo ervaart als uzelf.

Heeft u een fijne Relatie*, fijn! Misschien weet u nog iemand in uw omgeving welke wat hulp kan gebruiken?

Bij twijfel? Doe de Relatietest

Hoe werkt het?

Na u zich heeft aangemeld. ……………… Na afloop van de APRO keuring krijgt u een certificaat indien voldaan is aan de criteria welke worden gesteld bij het hebben van een goede relatie. Het certificaat kunt u trots op zijn en mee aantonen u een ideale relatie heeft.

APRO-certificaat
APRO-certificaat